Az LS (LG Industrial Systems) széles választékban kínál programozható logikai vezérlőket ügyfeleink részére.

Az LG ipari automatizálási divíziója az egyik vezető globális PLC gyártó cég, mely szinte a Föld minden pontján rendelkezik értékesítési hálózattal. Termékei megjelenésükben és technikai kialakításukban tükrözik a megbízhatóságot és minőséget. LS sokrétű megoldást kínál ipari vezérlési feladatok megoldására a programozható logikai vezérlők területén. Ezek a PLC-k széles körben terjedtek el az ipar minden területén és ennek köszönhetően már Magyarországon is jól csengő névvé vált a gyártók és gyárak alkalmazottjaik között. (régebbi néven: LG PLC, IMO PLC)
lg-lsis_logo.jpg
Az LG PLC erőssége a terjedelmes kínálat, mely egészen a belépő szintől a több ezer I/O -s megoldásokig terjed akár egyszerű vagy redundáns rendszerek tekintetében.

Megbízhatóságuknak köszönhetően a felhasználói kör folyamatosan növekszik és egyre többen használják ki az LS cég nagy múltú tapasztalatára épülő ipari automatizálási termékeit.

Az LG PLC között léteznek kompakt plc és moduláris plc típusok, melyek tetszőlegesen bővíthetőek a kívánt automatizálási feladatnak megfelelően.

Programozhatóságuk egyszerű és könnyen megtanulható.

Természetesen a PLC-hez több fajta kiegészítő egység is rendelkezésre áll, mely tovább bővíti az alkalmazási területek és kihasználhatóságuk határait. A PLC kiegészítői között megtalálhatóak a gyorsszámláló (HSC), többtengelyes pozicionáló modulok, valóságos óra, valamin számos kommunikációs kártyák, stb.

Megpróbálunk egy kis segítséget nyújtani a PLC összehasonlításával a kiválasztásánál.

XGB PLC sorozat

LS XGB-XBC (Economic)

Az LS új termékkínálatában található legegyszerűbb, leggazdaságosabb kompakt PLC.
Végrehajtási sebesség: 240ns/lépés; maximális I/O: 38db; program kapacitás: 4k lépés.

XGT PLC sorozat

LS XGT-XGR (Redundáns)

Az LS új termékkínálatában található legnagyobb tudású, legmegbízhatóbb moduláris PLC-e köszönhetően a redundáns működésnek.
Végrehajtási sebesség: 42ns/lépés; maximális I/O: 131072db; program kapacitás: 25MB.

TÍPUSOK

plc_tanfolyam.png

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

hajtas@iramko.com
Mobil: +36 30 182 4911

Nyitva tartás:

H-P: 7:30 - 16:00  

Keresés

Search