lsis_logo.png
Cégünket 2011-ben alapítottuk és az LS ipari automatizálási termékek hivatalos magyarországi képviseletét látjuk el.

A kínálatunkban szereplő termékek a világhírű LS Industrial System által képviselt megbízhatóságot és minőséget tükrözik. Az LS a szórakoztató termékeiről világszerte ismert koreai LG multivállalat egyik külön vállalati csoportja.

2004-ben az LG a cég nagy mérete miatt úgy döntött, hogy a szórakoztató és az ipari területet kettéválasztja, ezért hozták létre az új céget LS Industrial System Ltd. néven (LS az angol Leading Solution - vezető megoldás szó rövidítése).

Vezető megoldásokat kínálunk az ipari automatizálás területén: az egyszerű fordulatszám szabályozáshoz szükséges frekvenciaváltóktól, a mágnes kapcsolókon, kismegszakítókon keresztül a bonyolultabb rendszerekig az automatizálás szinte minden eleme megtalálható nálunk.

Gyorsan bővülő paletta, folyamatos innováció jellemzi termékkínálatunkat, a jó árhoz jó minőséget kínálunk. Törekszünk a lehető legjobb terméktámogatás biztosítására magyar nyelvű leírásokkal és a beszerelésben vagy programozásban való segítségnyújtással.

Célunk, hogy ne csak termékeket kínáljunk, hanem komplex megoldásszállításra törekszünk, teljes műszaki tanácsadást is adunk.

Cégünk dinamikusan fejlődő magyar kisvállalat, mely az automatizálás terén komplex megoldásokat kínál ügyfeleinek.

Szakképzett munkatársaink folyamatos képzésekben részesülnek, hogy az igényeknek megfelelő szolgáltatást nyújthassuk. Hozzáértésük és szakértelmük révén gyors segítséget biztosítanak ügyfeleinknek.

Az innovációs igény több szinten is megjelenik cégünknél.
Automatikusan eljutnak hozzánk a gyártói innovációk, de a kapott értéken túl mi is teszünk a szolgáltatásaink fejlesztéséért.
Keressük az új innovációs lehetőségeket, hogy az általunk kínált megoldások minél hatékonyabbak legyenek.

Hiszünk abban, hogy kutatások révén olyan megoldások fedezhetőek fel, mellyel megkönnyíthetjük ügyfeleink munkáját egy jobb rendszer kiépítésével. Az egyetemekkel és más cégekkel való együttműködés nagyban hozzájárul ezen célunkhoz.

Figyelemmel kísérjük a piac változásait és meghallgatjuk ügyfeleink igényeit, hogy a megoldandó problémákat gyors és testreszabott megoldásokkal válaszoljuk meg.

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

hajtas@iramko.com
Mobil: +36 30 182 4911

Nyitva tartás:

H-P: 7:30 - 16:00  

Keresés

Search