Lágyindító - Motorindító


LS SS7 lágyindító 

A lágyindító csökkenti az elektromos és mechanikus motorfeszültséget a bekapcsolási áram szabályozásával és ennek révén sokkal csendesebb és biztonságosabb módon indítja el a motort. Ezen felül folyamatosan figyeli a motor állapotát és védi azt.
ss7_soft_starter_lagyindito.jpg


Lassú indítás


Az SS7 sorozat lehetővé teszi a lassú sebességen való nyomaték beállítást, amely így képes alkalmazkodni bármely terhelési követelményhez. Ez a beállítás ideális a gépek pozícionálásához, mint például a kerámia malmokhoz is.


ss7_dynamic_torque_control.jpg

Dinamikus nyomatékszabályozás

Az SS7 sorozat tagjai rendelkeznek dinamikus nyomatékszabályozással, mely exkluzív módszer révén a nagy tehetetlenségű alkalmazásoknál progresszív lágyindítás válik lehetővé. Ezzel a szabályozó algoritmussal progresszív gyorsulás és a kezdő áramcsúcs optimalizálása is elérhető.

D.C. Fékezés

Egyes alkalmazásoknál a lassítási görbe nem elég.
Az SS7 sorozatnál biztosított a DC Injection beállítás, kifejezetten a nagy terhelésű tehetetlenségű gépeknél.

Szivattyúszabályozás

Egy különleges tervezésű ellenőrző algoritmus biztosított a lassuló szivattyúk számára az SS7 sorozat lágyindítóinál. Ez a speciális beállítás nem működik másodfokú nyomatékú terheléseknél lineáris karakterisztika lassítás funkciójában, mint általános működés során, de automatikusan kiigazítja a hidraulikus rendszergörbét.

Soros kommunikáció

Az SS7 elérhető beépített RS232/485 soros porttal, a leggyakrabban használt ipari kommunikációs protokollokhoz való integrálásra kifejlesztve. Míg a MODBUS protokoll az elérhető alap konfigurációba beépített kommunikáció a motorindítóban, de mellette más protokollok is támogatottak, mint a PROFIBUS-DP vagy a DeviceNet egy opcionális kiegészítővel.


Külső vagy beépített bypass

Az SS7 lágyindítók mindkét lehetőséget felkínálják. A felhasználó egyrészt választhatja a standard modellt, mellyel van lehetőség a külső mágneskapcsoló telepítésére a végfokhiba áthidalására, amint a gyorsítási görbe befejeződött és a lassítási görbe elkezdődik. Másik lehetőség az új SS7 modell beépített bypass-al, amely biztosítja a motorindítónak ugyanazt a funkcionalitást, mindezt bármilyen külső eszköz telepítése nélkül. Mindenesetre, az SS7 motorindító működése alatt folyamatosan nyomon követi az ellenőrzési műveleteket és a motor védelmet.

Univerzális feszültségű

Egy lágyindító alkalmas 230V/400V/440V vagy 500V-hoz is, egyszerűen az SS7 motorindító áram beállításával a villanymotorhoz.

Nemzetközi szabványok

Az SS7 motorindító megfelel a nemzetközi szabványoknak, mint a CE, cTick, UL és cUL

Billentyűzet


Kijelző és billentyűzet vezérlő 


Karakterisztika

Standard

230 ~ 500V (-20% ~ +10%)
 
Borítás Kód

Névleges
áramerősség

Motorteljesítmény
230V 400V 440V 500V
1 SS70009 9 2 4 5 5,5
SS70017 17        

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

hajtas@iramko.com
Mobil: +36 30 182 4911

Nyitva tartás:

H-P: 7:30 - 16:00  

Keresés

Search